Výstava našeho fotoklubu v Poličce

22. dubna 2011 | Od Jaroslav |

Jak už mnozí víte, od červa do srpna bude v městské knihovně v Poličce probíhat výstava fotoklubu Svitavy. Výstava bude zahájena v sobotu 4.6. během „Času pro neobyčejné zážitky“, což je velká noční kulturní akce plná výstav, hudby a dalších akcí po celé Poličce. Výstavu tak nepochybně uvidí stovky lidí a chci ji proto udělat jako reprezentativní výstavu toho nejlepšího, co členové fotoklubu vytvořili.

Prosím všechny, kteří mají zájem se na této akci podílet, aby si připravili své nejlepší fotografie (mohou být i staršího data). Od každého bych rád cca 4-6 fotografií (nejlépe 30×45), avšak nevadí, když jich donesete méně nebo více. Fotografie musí být shromážděny nejpozději do 20.5., nejlépe však o týden dříve (při zahájení Národní soutěže)! Neváhejte proto a začněte na tom pracovat co nejdříve…

V červnu bude ve Fabrice probíhat zároveň výstava mladých fotografů našeho klubu, výběr jejich fotografií pro tuto i pro poličskou výstavu koordinuje Pavel Juřík. Prosím tedy naše mladé kolegy, aby ohledně obou výstav komunikovali s Pavlem. Kolegové – senioři se pak mohou obracet přímo na mě.
Jarda Mareš

Leave a Reply