Klubové téma pro Národní …

23. ledna 2011 | Od Jaroslav |

Na poslední schůzce bylo domluveno, že se pokusíme vymyslet a realizovat společnou kolekci pro Národní soutěž amatérské fotografie 2011. Přicházím s prvním návrhem, a to „Ranní autoportrét“ (případně „autoportrét“ obecně).
Shromáždil jsem malou galerii fotek pro inspiraci a představu, jak by třeba naše kolekce mohla vypadat: ( http://www.fotomares.cz/galerie/57-ranni-autoportret/ )
Připojuji argumenty, proč si myslím, že toto téma stojí za úvahu:
1. Pro podobnou soutěž je to téma originální, koncepční, může v sobě nést nadhled a vtip
2. Bylo by to jakési sebeironické představení klubu, zastoupení velmi rozdílných věkových kategorií bych viděl jako velkou výhodu.
3. Máme málo času (asi 3 měsíce) a toto téma má výhodu, že nikdo nemusí čekat až bude mít čas vyrazit fotit, nikdo nemusí nikam jezdit ani čekat na počasí. Můžeme to dokola doma zkoušet (samozřejmě není nutné fotit ráno), na schůzkách se průběžně radit a hledat nápady a to bych se divil, že bychom nedali něco dohromady…
Co vy na to? Jarda

6 komentářů to “Klubové téma pro Národní …”

  1. 1
    Tomáš Says:

    Ahoj Jardo, mně se zdá toto téma výborný nápad.Jsem pro. Tomáš K.

  2. 2
    Milan Says:

    Hmmm, to je výzva…

  3. 3
    pavel Says:

    me se tema libi )

  4. 4
    Sotona Says:

    Ale jo, já jsem pro každou legraci! Nejdříve bych si asi nechal udělat plastiku. Dnes už prý není žádný problém nechat si „přežehlit ksicht“ Ahoj! Josef.

  5. 5
    Jaroslav Says:

    Ale, ale, Josefe, já myslím, že fotek s přežehlenými ksichty latexových modelek máme všichni po krk. Naopak, moudrý výraz oduševnělého kmeta, jakým můžeš kolekci obohatit, nám může jenom pomoct! Jarda

  6. 6
    Sotona Says:

    Jardo, dík za povzbuzení. Vím, že již ctihodný pan Prof. Šmok vždycky říkal, že starej dědek je nejfotogeničtější, ale uznej, že pohled na pěknou dámu je přece jen jiný požitek. No, něco stvořím a uvidíme; když se to neujme, tak to bude možno použít na strašení zlobivých dětí ! Ahoj! Josef.

Leave a Reply