Hledám pomoc pro studentku gymnázia, která chce studovat fotografii.

3. listopadu 2013 | Od Jaroslav |

Obrátila se na mě studentka, která se chce naučit pracovat s klasickou filmovou fototechnikou. Získala od někoho EXAKTU VX 500, která je ale poškozená – údajně to není velká závada, jen nějaká chybějící pružina v nastavování časových hodnot. Mám dva dotazy:
1. Neznáte někoho, kdo by si s tím poradil a zkusil to opravit?
2. Nemáte někdo starší funkční kinofilmový aparát, který byste ji mohli pro tento účel zapůjčit (případně věnovat či levně odprodat)? Díky! Jarda

One Response to “Hledám pomoc pro studentku gymnázia, která chce studovat fotografii.”

  1. 1
    Martina Bernardová Says:

    Dobrý den, kolegové ze Svitav, zdravím z Rychnova nad Kněžnou. Zabloudila jsem k vám na stránky po hodnocení vaší mapy v RMO, abych se ještě jednou podívala na velmi pěknou mapu a zaujalo mne zvolání o pomoc studentky vlastnící Exaktu. Fotím také na klasiku a co mohu doporučit, tak je FotoŠKODA v Pze, kde jsem si vždy nechala seřídit, vyčistit anebo opravit svůj stroj. Konkrétně to tam dělají otec a syn Maštalířovi (já má vizitku na Jana Maštalíře) a tel. číslo je 222 929 046, mail: servis@fotoskoda.cz. Věřím, když mladá studentka poškemrá a užije svůj dívčí šarm, tak oprava nebude ani dlouho trvat. Mějte se fajn a přeji dobré světlo!
    Martina Bernardová

Leave a Reply